Про нас

Досвід, інновації, якість, професіоналізм ... А ще - ретельно підібраний асортимент продукції, здатний задовольнити вимоги найвибагливіших професіоналів, які досягли успіху в сфері фарбування і догляду за волоссям. Тепер доступний і в Україні.

Про нас
Польська компанія STAPIZ Professional Hair Care Products динамічно розвивається з дня свого заснування, в 2007 році. Сполучення (творча) команда відданих своїй справі фахівців працює в тісному зв'язку з передовими науково-дослідними лабораторіями та своїми клієнтами, створюючи досконалі і доступні продукти.
 
Завоювавши довіру споживачів Західної Європи і країн Балтії, STAPIZ постійно розширює географію & nbsp; поставок. В даний час продукція Stapiz користується попитом в таких не схожих одна на іншу країнах Угорщина і Ірак, Румунія і Туніс, Болгарія і Азербайджан.
 
Унікальна технологія, розроблена для лінійки продуктів Color Art Desiree від Stapiz, гарантує дбайливий догляд за волоссям під час процедури фарбування , створюючи стійкі інтенсивні колірні ефекти. Поєднання кератину і керамідів забезпечує ефективний захист власного волокна, а делікатна формула запобігає його роздратування. Ще одним досягненням компанії Stapiz стала лінійка SLEEK LINE , в даний час захоплююча європейський ринок, до складу якої входять протеїни шовку, володіють розгладжують і регенерують. SLEEK LINE надає волоссю пружність і натуральний блиск; регулярне застосування утолщает волосяне волокно, а також захищає волосся від зовнішніх факторів.
 
Компанія STAPIZ Professional Hair Care Products забезпечує постійну інформаційну підтримку своїх клієнтів. Майстри-перукарі, співробітники магазинів косметики та всі бажаючі мають можливість відвідувати тренінги та навчальні семінари, які ми проводимо самостійно або спільно з фахівцями STAPIZ.
 
Вся продукція, що поставляється компанії STAPIZ сертифікована в Україні. Для постійних клієнтів, майстрів-перукарів і магазинів косметики існує гнучка система знижок.